2018-05-16 10:39:35 VAŽNOST MEDA U PREHRANI U srijedu 9. svibnja učenici drugog razreda posjetili su učiteljicu i pčelarku Mirelu Paša koja ih je upoznala s važnošću konzumiranja meda za naše zdravlje i na taj su način nastavili s aktivnostima vezanim uz razredni projekt „Pravilna prehrana i zdravlje“. Učenici su upoznali način nastajanja meda, što su sače, koliko pčela sudjeluje u stvaranju i najmanjih količina meda, što sve sadrži med i zašto je med jako važan u pravilnoj prehrani i očuvanju zdravlja. Također su doznali što je propolis i kako se dobiva? Zašto je važan za naše zdravlje i kakvog je okusa? Osim što su puno naučili, probali su cvjetni med i druge pčelinje proizvode. Hvala učiteljici na gostoprimstvu i vrlo poučnom druženju. Vjerujem da će učenici svoju svakodnevnu prehranu obogatiti medom i ostalim pčelinjim proizvodima. |
Osnovna škola Molve |